регистрирай се и вземи

5 посещения за 33 лв.

ЗАПОВЯДАЙТЕ

Забързано ежедневие, дълго стоене пред компютъра, твърде много отговорности...в резултат се чувствате стресирани, напрегнати, не можете и за миг да спрете мислите си, болят ви мускулите, ставите, трудно заспивате или се събуждате сутрин без никаква енергия и жизненост...

Нашият отговор е Йога в Mettasense.

Йога е достъпна за всеки.

Независимо от вашата възраст, пол, гъвкавост и социална принадлежност. С йога практиките ще се раздвижете, ще облекчите напрежението в мусукулите и ставите, ще повишите вашата жизнена сила и ще намалите усещането за стрес. Накрая на часа ще почувствате прилив на живот, на лекота, на пълно присъствие, на спокойствие. А като бонус, тялото ще ви стане по-гъвкаво, мускулите и сухожилията по-свободни, мислите ви по-ясни, съзнанието ви по-чисто, дишането по-осъзнато. Ще започнете да се движите с лекота сред динамиката на града, да се усмихвате, и да взимате осъзнати решения без излишна емоция.

В Метасенс ще се почувствате като у дома си, ще ви е приятно, уютно, топло, някак познато. Ще се потопите в едно пространство на светлина, чистота и усмивка.

Разпологаме с три светли и просторни зали за йога практика (Огън, Земя и Вода) с големи френски прозорци, отворени към магична японска градина. Нашите зали са изцяло оборудвани с всичко необходимо за всяка йога практика с продукти от най-висок клас. Можете да се подготвите за вашата практика или масаж в нашите модерни съблекални с душ кабини и гардеробчета с индивидуално заключване.

Отбийте се и в нашия еко бутик, който предлага единствени по рода си продукти за йога и за свободното време. Еко облекла, произведени в Европа с невероятен естетичен дизайн и постелки и йога аксесоари от Мандука ще намерите единствено при нас.

ЗАЛА ОГЪН

Зала Огън е топла и просторна, достатъчно голяма за 20 човека. Хората „Пита“ (По Аюрведа древната наука за живота хората могат да се категоризират в три групи: Пита (Огън), Вата (въздух и пространство), Кафа (вода и земя)). Хората "Пита" притежават много от качествата на огъня, който е горещ, проникващ, остър и възбуждащ. В съответствие с това "Пита" имат топло тяло, проницателни идеи, остър интелект, бърз ум. Всеки от вас, който намира огън вътре в себе си, ще се почувства у дома си в слънчевата зала и ще омекоти огъня в себе си, за да постигне баланс в мислите и действията си.

ЗАЛА ЗЕМЯ

Зала Земя би допаднала на всеки, здраво стъпил на краката си. Подходяща за хората "Вата", които са благословени с бързина на мисълта, гъвкавост и съзидателност. Те са много активни, будни, бдителни и неспокойни. Тук всеки "Вата" ще може да остави проблемите на страна и да разтегне тялото, да събере мислите си, да се затопли и да се почувства уравновесен и спокоен. В залата могат да се настанят 15 човека.

ЗАЛА ВОДА

Хората "Кафа" ще се чувстват изключително на място в зала Вода. С успокояващите си сини завеси и шумът на водната стена, залата напомня много на типа хора, благословени с якост, твърдост и издръжливост. В залата могат да практикуват 18 човека.

РЕЛАКС

Ако след изминалата практика искате да починете на спокойно и комфортно място, можете да се уедините в Релакс стаята, където да се насладите на чаша горещ чай или кафе и с книга в ръка, или просто да поседите сами с вече подредените мисли в главата си. А защо не да се поглезите с масаж или да увеличите ефекта от йога практиката си в нашата инфраред сауна.

Фани Янкова, София

"Едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали са йога класовете в Метасенс! Здраве за тялото и спокойствие за ума - невероятно добра комбинация! Приятна, релаксираща обстановка, прекрасни инструктори, чудесно място, където можеш да се заредиш с позитивизъм, енергия и да „захвърлиш” грижи те! Бъдете здрави! Прекрасни сте!"

Мария Христова, София

"Посещавам Mettasense от самото му създаване преди няколко години и накъдето и да ме отведе ежедневието, рано или късно отново се връщам там, защото това място за мен е като безценно изворче на живот. Наред с приятната и съвременна обстановка, най-ценният актив на Mettasense е неговия екип от слънчеви и добри хора, сред които човек се чувства спокоен и щастлив."

Ренате Адамов, София

"Благодаря ти Метасенс, че доведе йогата в моят живот."